عوارض کاشت مو

ساخت وبلاگ

عوارض کاشت مو

عوارض کاشت مو : عوارض کاشت مو یکی از سوالاتیست که در ذهن افراد متقاضی کاشت مو نقش می بندد به غیر از عوارض کاشت مو و معایب کاشت مو سوالاتی همچون ترمیم کاشت مو ، شرایط کاشت مو ، سن کاشت مو و …. می باشد در این بخش سعی داریم عوارض و معایب کاشت مو را برای شما شرح دهیم و به سوالاتی که به شکل متداول و عامیانه می باشد پاسخ دهیم.

کاشت مو هم همانند دیگر روش های زیبایی دارای مزایایی می باشد و همچنین در کنار این مزایا عوارضی هم دارد اگر بخواهیم روش های کاشت مو را به طور خلاصه بیان کنیم باید بگوییم که اولین روش کاشت مو fut می باشد که در این روش یک نواری از کناره گوش سمت راست تا کناره گوش سمت چپ برش می دهند که به فلپ معروف است گرفت ها را در آن بخش جدا می کنند و سپس در جلوی سر و وسط سر کاشت می کنند .

 

عوارض کاشت مو

 

دومین روش کاشت مو fit نام دارد که در این روش موها را بصورت پراکنده از پشت سر برداشت می کنند و در جلوی سر کاشت می کنند در ظاهر شاید این دو روش بدون هیچ عیب و هیچ نقصی باشد اما در ادامه با عوارض کاشت مو fit و کاشت مو fut بیشتر آشنا می شوید :

عوارض کاشت مو کدامند؟

  • از اولین عوارض کاشت مو به روش های fit و fut می توان به تورم های پیشانی و دور چشم اشاره کرد دلیل آن هم این است که در ناحیه خالی از موی سر که قرار بر کاشت مو در آن ناحیه است سرم تزریق می کنند و این تزریق تورم های یاد شده را به همراه دارد.
  • یکی دیگر از عوارض های پس کاشت مو به روش های fit و fut می توان به نکروز شدن پوست سر و موهای کاشته شده اشاره کرد در روش های کاشت مو fit و fut تقریبا از هر ۱۰ نفر ۸ نفر دچار این پدیده می شوند که بسیار ناگوار است به این علت که دیگر مویی در آن ناحیه رشد نمی کند.
  • عفونت از دیگر عوارض های کاشت مو به ر وش fut می باشد چرا که در این روش فلپ برداری صورت می گیرد و فرد متقاضی پس از کاشت مو دچار عفونت در قسمت های پشت سر خود می شود.
  • همانطور که در بالا گفته شد کاشت مو به روش fut از اولین روش کاشت مو بوده است که دارای عوارض بسیار زیادی می باشد یکی از این آنها عوارض پس از بیهوشی است.
  • احساس بی حسی و همچنین احساس مور مور شدن از عوارض کاشت مو به روش fit است که در پشت سر و جلوی سر احساس می کنید البته این احساس به نوع داروی بی حسی که استفاده شده نیز بستگی دارد.
  • طبیعتا ممکن است فرد پس از کاشت مو در روز های اولیه مخصوصا در روش کاشت مو fit احساس درد داشته باشد که یکی دیگر از عوارض کاشت مو به روش fit و به روش fut به شمار می رود.
  • التهاب و قرمزی پوست که تا ۶ ماه همراه شما ی باشد یکی دیگر از عوارض کاشت مو fit و کاشت مو fut می باشد که از نکات منفی کاشت مو fit و کاشت مو fut می باشد
  • احساس خارش در مناطق کاشته شده جلوی سر از دیگر عوارض کاشت مو به روش های fit و fut است که باعث منسوخ شدن این دو روش کاشت گردیده است.
  • یکی از دیگر دسته عوارض کاشت مو fit و fut که شاید باعث تعجب شما گردد پدیده سکسکه است که در اکثر موارد دیده شده افراد پس از انجام کاشت مو fit و کاشت مو fut دچار سکسکه می شوند.

در انتها باید یادآور شویم که این دسته از موارد برخی از عوارض کاشت مو به روش های fit و fut بوده است موضوع کاشت مو با روشfut آغاز شده و با روش fit ادامه یافته است و به این دلایل امروزه در دنیا منسوخ شده است و مورد استفاده قرار می گیرد چرا که روز به روز روش های جایگزین وارد شده و روش های قبلی خارج می شوند .

در حال حاضر جدیدترین و بهترین روش کاشت مو sut می باشد که در ادامه در مورد آن توضیحاتی ارائه می دهیم.

کاشت مو به روش sut چیست؟

کاشت مو به روش sut از جدیدترین و موفق ترین روش های کاشت مو می باشد که پس از روش کاشت مو fut و کاشت مو fit مطرح و به اجرا گذاشته شده است که توسط مرکز تخصصی موی رنسانس در ایران نهادینه شده و به صورت انحصاری در حال انجام می باشد. از ویژگی های این روش می توان به کاشت تا ۱۴۰۰۰ تار مو در یک جلسه اشاره کرد که در صورت داشتن بانک موی مناسب با استفاده از این روش می توان این تعداد تار مو را کاشت کرد.

از دیگر ویژگی های این روش نداشتن دوران نقاهت و عوارض پس از کاشت مو است ، یکی از علت هایی که باعث شده کاشت مو به روش fut و کاشت مو به روش fit منسوخ شوند داشتن دوران نقاهت بوده که فرد پس از کاشت مو در روش کاشت مو fut به مدت دو هفته استراحت باید انجام دهد و در روش کاشت مو fit به مدت یک هفته باید استراحت کند اما پس از کاشت مو به روش sut فرد فردای روز کاشت می تواند مانند گذشته به محل کار خود رفته و فعالیت هایی که قبل از کاشت مو انجام می داده را انجام دهد از همچنین روش کاشت مو sut رکوردی را برجا گذاشته است که منحصر به فرد است کاشت ۶۰ تار مو در یک سانتی متر مربع که توسط مرکز تخصصی موی رنسانس در ایران انجام شد.

چه افرادی میتوانند کاشت مو به روش sutانجام دهند؟

بطور کلی و عامیانه کلیه آقایانی که دچار طاسی سر یا همان ریزش موی ارثی شده باشند و این ریزش موی آنها طبق الگوی هفتگانه باشد می توانند کاشت مو به روش sut انجام دهند همچنین داشتن بانک موی مناسب از شرایط اولیه کلیه روش های کاشت مو می باشد.

دستگاهی که در روش sutمورد استفاده می گیرد چه نقشی دارد؟

نام دیگر کاشت مو sut کاشت مو اتو ماتیک است که البته با روش کاشت مو سیفر بسیار متفاوت می باشد چرا که هیچ ارتباطی با روش کاشت مو سیفر ندارد در این روش کاشت مو برداشت مو توسط دستگاه انجام می شود متاسفانه یکی از معایب کاشت مو به روش fit تراکم کم برداشت مو و همچنین یکی دیگر از نقاط ضعف آن برداشت مو توسط تکنسین بود که این برداشت غیر اصولی باعث پرت شدن و از بین رفتن موهای برداشت شده شده بود اما در روش sut این برداشت توسط دستگاه اتوماتیک انجام می شود که تمام گرفت ها کاملا سالم برداشت شده و نگهداری می شود.

آیا کاشت مو به روش sutنیاز به ترمیم و حضور مجدد دارد؟

در کاشت مو به روش fut و کاشت مو به روش fit به دلیل برداشت موها توسط تکنسین انجام می شد و همچنین زمان برداشت گرفت طولانی می شد نیاز به جلسه ترمیم یا همان جلسه دوم داشت ولی در روش کاشت مو sut به دلیل اینکه برداشت موها توسط دستگاه انجام می شود زمان برداشت کوتاه شده و در یک جلسه انجام می شود.

پس از کاشت مو به روش sutچند روز باید استراحت کرد؟

در کاشت مو به روش fut تا دو هفته می باشد در کاشت مو به روش fit استراحت تا ۷ روز بوده ولی در کاشت مو به روش sut شما فردای روز کاشت مو می توانید سرکار رفته و همانند گذشته به فعالیت های خود بپردازید.


کلینیک کاشت مو , کلینیک زیبایی , کلینیک پوست و مو , جم کلینیک

کلینیک زیبایی , کلینیک پوست و مو , کلینیک تخصصی لاغری...
ما را در سایت کلینیک زیبایی , کلینیک پوست و مو , کلینیک تخصصی لاغری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهزاد مقتدر cliniczibaei بازدید : 294 تاريخ : پنجشنبه 26 مرداد 1396 ساعت: 17:55